آخرین مقالات
- تشخیص علائم پر شدن چاه فاضلاب
- ابزارهای مورد نیاز برای انجام تخلیه چاه مکانیزه
- فواید بازسازی چاه فاضلاب
- دلیل انجام تخلیه و لایروبی چاه
- نشانه ترکیدگی لوله چیست؟
- روش تشخیص پر شدن چاه فاضلاب
- دلایل ورود گاز فاضلاب به خانه چیست؟
- تشخیص ترکیدگی لوله آب و فاضلاب در ساختمان چیست؟
- آشنایی با انواع لوله فاضلاب ساختمانی
- ویژگی های استفاده از دستگاه لوله بازکنی چیست؟
- نشانه های پر شدن چاه فاضلاب چیست؟
- مزایای لایروبی و تخلیه چاه فاضلاب چیست؟
- ضرورت لایروبی کردن چاه فاضلاب چیست؟
- لوله بازکنی با پمپ یا فنر برقی؟
- بررسی علل گرفتگی لوله فاضلاب پشت بام
- علت برگشتن آب از لوله فاضلاب چیست؟
- مزایا و معایب حفر چاه فاضلاب چیست؟
- تفاوت تخلیه چاه مکانیزه و نیمه مکانیزه در چیست؟
- چگونه میتوان بهترین محل حفر چاه آب را تعیین کرد؟
- معرفی انواع روش های حفاری چاه آب
- نکات مهم برای حفاری چاه با دستگاه تراکتور
- معرفی دستگاه روتاری یا چرخشی
- بررسی انواع مته حفاری
- آیین نامه حفر چاه دستی ۱۴۰۲
- نحوه تنظیم سیفون توالت فرنگی
- مجازات حفر چاه غیر مجاز چیست؟
- فوت و فنهای نصب سیفون توالت فرنگی کدامند؟
- قیمت دستگاه چاه کن دستی
- عمق مناسب چاه آب چیست؟
- بهترین نوع سم سوسک فاضلاب کدام است؟
لوله باز کنی تجریش
گرفتگی لوله و فاضلاب در سینک دستشویی، وان حمام یا در هر قسمت از منزل وضعیتی رایج است که در هر خانه ای اتفاق می افتد. مشکل معمولا زمانی شروع می شود که آب با سرعت کمتری تخلیه می شود. ساده ترین راه برای باز نگه داشتن لوله ها جلوگیری از ورود غذا، مو یا سایر اشیا یا مواد است. شرکت لوله بازکنی ما در تجریش به شما یاد می دهد که چگونه با گرفتگی لوله برخورد کنیم؟ آیا درمان های خانگی موثر هستند؟
علل گرفتگی لوله
مشکل مسدود شدن لوله ها معمولاً به تدریج شروع می شود. اولین نشانه جریان آهسته آب و تشکیل لجن در اطراف روانآب است. اما با گذشت زمان، مشکل شدیدتر می شود و در نتیجه می تواند منجر به خوردگی، نشتی و یا در موارد شدید، پس زدن فاضلاب شود. علت گرفتگی سیستم فاضلاب چیست؟ همانطور که مشخص است، شایع ترین دلیل ایجاد انسداد مو در زهکشی است. آنها دردسرساز هستند زیرا می توانند با سایر مواد روغنی، معمولا چسبنده، متصل شوند و پلاگین ها را تشکیل دهند. برای جلوگیری از ورود مقدار قابل توجهی مو به لولهها، باید یک پوشش مخصوص روی زهکشی در سینک اعمال شود تا زبالههایی که ممکن است به داخل لولهها وارد شوند را بگیرد. یکی دیگر از دلایل انسداد زهکشی، ضایعات مواد غذایی است که هرگز نباید به فاضلاب ختم شود. در این صورت توصیه می شود باقیمانده غذا را کمپوست کنید. بیشترین توجه را باید به برگ های چای، تفاله های قهوه کرد که به سرعت تجزیه نمی شوند. نوار صابون از دیگر محصولاتی است که می تواند باعث انسداد لوله ها شود. اکثریت قریب به اتفاق آنها از چربی تشکیل شده اند که به همراه مواد موجود در آب می توانند کف ایجاد کنند. وضعیت مشابهی در مورد خاک، گل و لای لباس، گریس یا روغن رخ می دهد.
چگونه لوله تخلیه را باز کنیم؟
مطمئناً می دانید که این لحظه هنگام شستن ظروف در آشپزخانه یا دوش گرفتن در حمام، آب به آرامی شروع به پایین رفتن می کند و باعث تشکیل رسوبی دافع در کناره ها می شود. این اولین سیگنالی است که نشان می دهد زهکش مسدود شده است. در این صورت لازم است در اسرع وقت اقدام شود یعنی لوله ها را رفع انسداد کنید. آیا برای این عملیات به لوله بازکنی نیاز است؟ در اوایل مشکل روش های خانگی نیز می توانند به طور موثر از شر این مشکل خلاص شوند. برای اینکه یک بار برای همیشه با گرفتگی فاضلاب مقابله کنید، البته می توانید از پاک کننده های فاضلاب استفاده کنید یا از روش های خانگی طبیعی تر استفاده کنید.
نحوه رفع انسداد لوله با روش های خانگی
رفع انسداد لوله ها با سرکه و جوش شیرین یکی از محبوب ترین راه ها برای مقابله با انسداد زهکشی است. محلول باید به نسبت ¾ لیوان نوشابه و ½ لیوان سرکه تهیه شود. پس از سیل در زهکشی، آن را محکم بپوشانید و سپس نیم ساعت صبر کنید. سپس زهکش را با آب داغ بشویید. یک روش جالب این است که لوله ها را با مایع ظرفشویی پاک کنید. چگونه انجامش بدهیم؟ تقریباً 100 میلی لیتر مایع ظرفشویی را در آبکش بریزید و نیم ساعت صبر کنید. پس از این مدت لازم است سینک را با آب داغ شستشو دهید. در نهایت، می توانید با باز کردن پیچ آب لوله کشی، باز بودن زهکشی را بررسی کنید. رفع انسداد طبیعی لوله ها را نیز می توان با آبلیمو انجام داد. برای این درمان، باید یک بطری آب لیمو را گرم کنید. سپس همه چیز را باید در یک کاسه بریزید. 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر باید به محلول آماده شده اضافه شود، و سپس همه چیز را با هم مخلوط کنید. مخلوط را در فاضلاب سینک بریزید و حدود یک دوجین دقیقه صبر کنید، سپس با آب جاری بشویید.
روش دیگر استفاده از پمپ مکش است که این کار را با پمپ های مخصوص یک فنجان یا حتی دست نیزمی توانید انجام دهید.
چه زمانی به لوله بازکن نیاز داریم ؟
در صورت عدم مشاهده تغییر در باز بودن لوله ها، لازم است از روش های رادیکال تری استفاده شود. یکی از آنها رفع انسداد لوله ها تحت فشار است که نیاز به استفاده از تجهیزات تخصصی و افراد با تجربه و متخصص در این کار باید به کمک شما بیایند. اگر درتجریش و اطراف آن زندگی میکنید،تیم لوله باز کنی ما در تجریش مستقر است و می تواند برای این مشکل به شما کمک کند. روش تمیز کردن لوله تحت فشار نیاز به دستگاه WUKO دارد که در ماشین قرار داده شود. این تجهیزات مجهز به یک پمپ مخصوص است که امکان پمپاژ جریان آب با فشار حدود 150-200 بار را فراهم می کند. تیم حرفه ای لوله باز کنی تجریش تمام این ابزار را در اختیار دارد.
ثبت دیدگاه شما
مشکلات فنی و خدماتی خود را به ما بسپارید. خدمات لوله باز کنی , تخلیه چاه , حفر چاه فاضلاب , حفر چاه ارت , حفر شمع ساختمان ,کفتراشی چاه فاضلاب , تخلیه منهول , تخلیه سپتیک , لایروبی , بازسازی چاه فاضلاب , تبدیل چاه کهنه فاضلاب به چاه نو(تازه) , تخلیه فاضلاب تصفیه خانه , کول گذاری , لوله کشی فاضلاب و اتصال به اگو ( فاضلاب شهری ) زهکشی گود برداری شده مجموعه ما بعنوان همراه همیشگی شما آماده ارائه هرگونه مشاوره رایگان بصورت تلفنی و حضوری در زمینه تخلیه چاه ، لوله بازکنی ، حفر و تعمیر چاه ، لایروبی چاه ، رفع نم و رطوبت ، تعویض کاسه توالت فرنگی و ایرانی و تعویض کف سرویس بهداشتی و همچنین عقد قرارداد با مشتریان از جمله صاحبان کارخانجات ، سازمان ها ، برج ها و ساختمان های آپارتمانی و ویلایی جهت برطرف کردن مشکل در کلیه مناطق تهران وکرج و حومه می باشد .